Menu

02 Nisan 2015

Merhaba , Hoşgeldiniz.......

Blogumuzda sizi görmekten çok mutlu olduk .  Bu ilk yazıda size kendimizden ve blog yazmamızdaki nedenlerden bahsetmek istiyoruz. 

Biz Kimiz ?
Bizler uzun yıllar özel sektörde finans ve IT alanlarında  mutlu mesut bir şekilde çalışırken bir gün akıl meleklerimizin de dürtmesiyle ''gül gibi!'' işlerimizi bırakıp kişisel gelişim yolunda   minik adımlarla başladığımız yolculuğumuzu son üç  yılda uzun adım atlamalara ve nihayet sıçramalara dönüştürdük. Yolculuğumuz sırasında hem kendi deneyimlerimizi hem de çevremizdeki şifalanma hikayelerini paylaşmak için de bir blog yazmaya karar verdik.

Amacımız Ne?
Sokrates ''Sorgulanmamış hayat yaşamaya değmez'' demiş ya işte her birimizin kafasında cevap aradığı sorular var. Emin olun bu soruların hepsini bizde kendimize sorduk bulduğumuz cevapların hepsini sizinle de paylaşacağız. Amacımız ''Kendimiz Gibi Olabilmemiz'' için şifalandırmamız gereken noktalarımızı bulmak ve şifalandırmak. Birbirimizden farklı inançlarımız ve bilgilerimiz de olacaktır. Her türlü değişik düşünce yapısına açığız yeter ki paylaşmak ve birbirimize yardım etmek isteyelim. 

Nelerden Bahsedeceğiz. ?
Blog yazılarımıza hiç bir kısıtlama getirmeyi düşünmüyoruz . Bir kere istemediğimiz alışkanlık ve fobilerimiz ile kendimizde ve çevremizde yaşadığımız olumsuz duyguları şifalandırma deneyimlerimiz var. Kitap ve Film önerisi yorumlarımızla birlikte mutlaka olacak , sağlıklı ve dengeli beslenme ile ilgili sıkıcı olmayan bilgiler ile yemek tarifleri bile var. Tabiî ki olmazsa olmaz konuk yazarlar bölümümüz olacak. Sizsiz olmaz..Her hafta içinizden birini misafir edeceğiz. Kendi hikayenizi bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz . Mutfak sizin …Şef sizsiniz….Tek isteğimiz var; Samimiyet , İçtenlik  ve Dürüstlük

Takip etseniz ne olur?
Farklı bakış açılarını bazen eğlenerek bazen hüzünlenerek ve biraz da merak içinde okuyarak bilgi dağarcığınızı genişletme arzusundayız. Takip ederseniz bizi seveceğinize inanıyoruz.
Biz sizi şimdiden sevdik.

Sevgiyle Şifa Olsun…
Duygusal Şifa